1h,k/alkovi,parveke, 32.0 m², 124900 €
Kulmapellonkuja 2, Tuusula

Yhteyshenkilö

Heikki Niskanen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Toimitusjohtaja
0400 684 411
020 198 6888
heikki.niskanen[at]24housing.com

Katso kaikki kuvat
Myyntihinta

50916.00 €

Velaton hinta

124900 €

Yhtiövastike

240.64 €

Vesimaksut

25.00 € hlö / kk

Muita kuluja

hoitovastike sisältää tontinvuokravastikkeen. Laina-aika 25v, jonka alussa lyhennysvapaata 3v. Korko: 12 kk Euribor + Maginaali 1,25%. Lainan korko ja lyhennys puolivuosittain, lyhennys alkaa 8/2025. Lainan korko on vähintään sovitun marginaalin suuruinen. Viitekoron muutokset vaikuttavat lainasta perittävään korkoon ja lyhennyseriin. Yhtiölainan lyhennysten aikana rahoitusvastikearvio on 5,03 euroa / osake ja lyhennysvapaan aikana 1,26 euroa / osake mikäli lainaehdot ja korkotasot pysyvät ennallaan.

Keittiön varustetaso

kalusteet keittiöpiirustuksen mukaan, kalusterunko melamiinia, kalusteovet Puustellin valikoidusta mallistosta, työpöytätasot laminaattia, allas upotettava. Keraaminen induktioliesitaso, kalusteisiin sijoitettava uuni, integroitu astianpesukone, liesikupu ja jääkaappi-pakastin.

WC:n ja pesutilojen varustetaso

Lattia ja seinät: laatoitus
Katto: puupaneeli

Palvelut

päiväkoti, kaupat, urheilumahdollisuuksia n. 1km säteellä.

Yhtiö

Asunto Oy Tuusulan Kulma

Esittely

Tästä tyylikkäästä luhtitaloyhtiöstä löytyy uusi koti niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin asuvallekin. Kohde koostuu 22 asunnosta ja tarjolla on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kohteen suunnittelijana on toiminut arkkitehti Mika Rytkönen. Tyylikäs, tilava toisen kerroksen yksiö, jossa makuutila mukavasti erillisessä alkovissa. Parveke ja oma varasto tuovat oman mukavan lisätilan tähän kotiin. Asuinmukavuuden tarjoaa huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, ekologinen ja edullinen maalämpö sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Taloyhtiön pihassa on 32 osakkeellista autopaikkaa, viihtyisä oleskelu- / leikkipiha sekä ulkoiluvälinevarasto. Uusi kotisi rakentuu luonnon helmaan jonka lähietäisyydeltä löytyvät niin päiväkodit, koulut, liikuntasalit, urheilukentät, leikkipuistot kuin uimarantakin. Helsingin keskustaan ajaa puolessa tunnissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle vartissa. Yhtiö sijaitsee Tuusulan kunnan vuokratontilla. Tonttivuokra on sisällytetty hoitovastikkeeseen.

Sijainti

Kulmapellonkuja 2 04330 Tuusula Suomi

Neliöt

32.0 m²

Huoneiden lkm

1h,k/alkovi,parveke

Kunto

erinomainen

Rakennusvuosi

2023

Katto

harja/pelti

Lämmitys

maalämpö

Materiaali

Puu

Tontin omistus

Vuokrattu

Tontin koko

3403.00 m2

Muita tietoja

parveke
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus_on

Oletko kiinnostunut kohteesta? Jätä yhteystietosi meille, niin otamme yhteyttä sinuun.

Puhelimitse Sähköpostitse