Tiirismaantie 5 C57

Helsinki, Pihlajisto

Esittely

Vapaa viidennen kerroksen kolmio lasitetulla parvekkeella. Toimiva pohja, jossa selkeästi kaksi erillistä makuuhuonetta. Tilava olohuone josta kulku lasitetulle parvekkeelle. Keittiöön mahtuu hyvin ruokailupöytä ja laskutilaa löytyy sekä uunin että altaan vierestä. Asunnossa on kaksi wc:tä. Pesuhuoneessa suihkukaappi, paikka pesukoneelle sekä wc-istuin ja allas- ja peilikaappi. Erillisessä wc:ssä on istuin, allaskaappi ja peili. Hyvät kulkuyhteydet ja palvelut lähellä. Lisätiedot ja esittelyt: Sampo Hietava 0400 530 801

Lisätietoja

Korjaukset

2017 Putkiston kuntotutkimus (Raksystems) , salaojien kuvaus ja huuhtelu (Eerola). 2016 Yleisten tilojen A- ja B-kellarien maalausta; kuntoarvio (Ins.tsto Fatman Oy). 2015 Uusi kuivausrumpu, maalauksia ym. 2013 IV-hormien nuohous, A-saunan peruskorjaus, 2010 Hissiremontti. 2009 ikkunakorjaukset. 2006 Julkisivumaalaus ja parvekekorjaus. Muut ks. is.tod.

Suunnitellut korjaukset

Hallituksen kunnossapitotarveselvitys (28.3.2018): Seuraavan viiden vuoden aikana: Piha: Ulkoportaiden uusinta, pihan sorastus seinien vierustoilla. Ikkunat ja ulko-ovet: Pyörävarastojen ovien kunnostus. Lämmitysjärjestelmät: Lämmönsiirtimen uusinta, Lämmitysverkoston säätö ja tasapainotus. Vesi- ja viemärijärjestelmät: Hankesuunnittelun aloitus jakson loppupuolella.

Muut tiedot

parveke,hissi,Taloyhtiössä sauna,Vapautuminen sopimuksen mukaan,Energiatodistus_on

Yhteyshenkilö


Sampo Hietava

Kiinteistönvälittäjä LKV

0400 530 801

[email protected]